miercuri, 21 august 2013

BOMBĂ: Elena Udrea cerută în căsătorie de împăratul ţiganilor Iulian Rădulescu


IMPARATUL RROMILOR IULIAN RADULESCUExploziv! Radiaţiile solare îşi fac simţite efectele! Antenele lui Voiculescu şi celelalte staţii stiriste se întrec care mai de care să îl invite în direct pe împăratul rromilor. Chiar dacă e vară senzaţionalul e musai să apară, şi chiar dacă s-a ajuns la fundul sacului în materie de senzaţional, tot trebuie să mai fie ceva pe fundul sacului, ceva uitat de multă vreme.
Invitat în direct la Antena 3, Iulian Rădulescu a declarat că s-a îndrăgostit de bikini pretendentei la funcţia de viitor preşedinte. Elena Udrea l-a înnebunit pe împărat cu apariţiile ei sexy, bikinii minusculi făcând ravagii printre sinapsele împărăteşti. Împăratul Iulian Rădulescu susţine chiar să e în stare să facă moarte de om cu Băsescu pentru Udrea, dar are toată încrederea că va ajunge totuşi la o înţelegere cu actualul preşedinte, invitându-l la o friptură de găină crescută în spatele cortului împărătesc.
Are cadouri şi pentru viitoarea împărăteasă. Împăratul îi pune la picioare o găleată cu 1500 de galbeni care ar trebui să îi răsfeţe gleznele Elenei.
ELENA UDREA BIKINI MINUSCULI
Sursa: wowbiz.ro
La o analiză demografică mai atentă intenţiile lui Iulian Rădulescu pot fi explicate prin prisma faptului că etnia trebuie să se protejeze, trebuie să se conserve şi pierderea recentă a unui rege probabil că stimulează instinctele de procreare ale confratelui împărat!
De urmărit evoluţia evenimentului şi mai ales de urmărit dacă se vor apela structurile statului şi anume pompierii pentru a mai stăvili din focul dragostei ce mocneşte în inima împăratului!

6 comentarii:

  1. Adevarul e ca n-am mai ras de mult asa cum am ras azi. Numai ca Imparatul lu' peste s-a amorezat nu m-as fi gandit :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai au antenele astea ce sa prinda si cu ce sa ne prinda , asa ca au dat-o pe plimbari dupa rommi, pe la mare, prin saloane sau sicrie.
    Cat despre bulibasa Iulian, nu stiu de ce imi vine sa cred ca a primit ceva spaga de la Lenuta pentru niscavai reclama intru cresterea ratingului ei personal care e cam la...nisip de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare! eu, l-am auzit pe individ pe undeva pe la tv si parea ametit...da rau de tot...am ras cu pofta...

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos scris... si pozele sunt sugestive!

    RăspundețiȘtergere