miercuri, 28 august 2013

Războiul stelelor: Realitate sau chinezărie?!

SATELIT NORD COREEANCu toţii urmăream cu sufletul la gură prima lansare a unui satelit nord-coreean acum aproape un an. Toate superputerile erau implicate în a urmări şi studia mişcările micuţului candidat la cucerirea spaţiului cosmic. Şi aşteptarea ne-a fost răsplătită din plin. Ghiduşul satelit asiatic a reuşit să uimească o întreagă omenire prin faptul că era capabil să nu facă nimic. Mai mult de atât el a reuşit performanţa chiar de a se poziţiona greşit pe orbită. Speriate că ar putea folosi o tehnologie ultrasecretă, superputerile refuzau să constate purul adevăr. Buclucaşul satelit nord-coreean nu emitea niciun fel de semnal radio, prin urmare era stricat. Aşa a ajuns un gunoi cosmic mândrie naţională în Coreea de Nord!
Acum toţi ochii sunt aţintiţi pe cel mai puternic contracandidat la cursa spaţială, China. NASA ar fi descoperit cu stupoare un sistem de trei sateliţi controlat de armata chineză, sateliţi ce sunt dotaţi cu anumite braţe. SUA se teme de faptul că aceste braţe vor fi folosite pentru a distruge sateliţii americani, prin urmare situaţia a devenit principala problemă pentru siguranţa naţională. Mai mult decât atât China a anunţat că a intrat în linie dreaptă în prima încercare a ei de a trimite o sondă pe Lună.
CHINEZARIE DE SATELIT
Acum totul e clar! Imaginaţi-vă sateliţii chinezeşti cu un ciocan în mână, alergând în jurul Pământului sateliţii americani pentru a-i sfărâma! Imaginaţi-vă groază întipărită pe chipul sateliţilor americani! Tremuratul fricii lui Hubble se va auzi în tot Universul! Totul pentru ca America să nu poată să transmită live momentul în care chinezăriile vor poposi pe Lună! E clar, e oficial, e război stelar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu