miercuri, 28 august 2013

Isteria CandyCrush



Îmi place să circul cu metroul în Bucureşti. Mi se pare o alternativă viabilă pentru aglomeraţia din trafic, dar şi un refugiu spre tărâmuri mai răcoroase în zilele de caniculă. Dar dincolo de aspectele de confort, metroul este un mediu ideal pentru observarea multor fenomene sociale.
FLIRT LA METROUAcum doi ani era în vogă agăţatul sau mai bine spus băgatul în seamă! Şi cum moda se schimbă în fiecare an, era de aşteptat să avem schimbări şi aici. Anul trecut comportamentul piţiponcesc a fost înlocuit cu cititul. Da aţi auzit bine! De cum te urcai în metrou te loveau şi  pe stânga şi pe dreapta două rânduri nesfârşite de cărţi ţinute în mână de cititorii lor, de-ai fi crezut că ai nimerit la Biblioteca Naţională şi nu la metrou. Şi iarăşi moda s-a schimbat!
Anul ăsta, mai mult ca oricând călătorii sunt absorbiţi de jocurile pe smartphone. CandyCrush conduce de departe. De cum păşeşti în metrou, eşti atent desigur ca nu cumva să interferezi din greşeală cu vreun jucător care astfel să-şi găsească ţinta perfectă asupra căreia să-şi reverse nemulţumirea creată de eşecul virtual!
Şi cum orice evoluţie implică şi victime colaterale, altă dată îndrăzneţele piercing-uri agăţate în cele mai senzuale părţi ale domnişoarelor stau acum coclite, aproape să ruginească. Normal, când joci CandyCrush şi e musai să treci la next level nu prea mai e timp de mers cu piercing-ul la spălătorie …
CANDY CRUSHDar unele fenomene par a merge mâna în mână. Citeam zilele trecute pe Antena 3 o ştire despre cele mai ciudate oferte sexuale. Susan Finkelstein a oferit o noapte de amor celui care i-ar fi oferit în schimb două bilete la meciul de baseball al echipei Philadelphia Phillie a cărei fană era! O împătimită a jocului pe calculator Warcraft s-a arătat mai mult decât dispusă să se revanşeze sexual faţă de cel care o va ajuta să treacă la nivelul următor. Dar CandyCrush este acum în vogă! Şi da, CandyCrush are multe multe level-uri! O adevărată isterie ...
Aşteptăm împătimiţii şi împătimitele să supraliciteze! Scriem istorie doar …
CANDY CRUSH GIFT




2 comentarii: